Coaching

Individuele Coaching

TEAM & More biedt individuele coachingstrajecten op (persoonlijk)leiderschap. Doelgroepen die zich bij ons thuisvoelen zijn young professionals, leidinggevenden en executives. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, tarieven of een intake.

Purpose & Impact voor Young Professionals

Ben je een young professional en wil je ontdekken waar jij voor gaat, hoe je jezelf vanuit je authentieke ik neerzet en verbindt met de professionele context? Wil je vanuit jouw drijfveren impact maken, maar weet je niet waar te beginnen of stuit je op weerstand? Met een eenmalige boostsessie of een iets langer coachingstraject geven we jou net dat inzicht dat jij nodig hebt in deze fase.

Leiderschap vanuit menselijke kracht voor leidinggevenden en executives

Durf jij echt te leiden vanuit wie je werkelijk bent? Hoe doe je dat als je houvast opeens verdwijnt. Nieuwe manieren van organiseren, leiding geven op afstand? Waar sta jij voor en waar ga jij voor en hoe neem je anderen daar in mee? Leiderschap vanuit menselijke kracht is een individueel maatwerk coachingstraject, een kans te vertragen en stil te staan bij jezelf. Ken jezelf om te verbinden met anderen in de context waarin jij je doelen wilt realiseren. Er is naast vertraging ook ruimte om je eigen dilemma’s in te brengen en hier met andere ogen naar te kijken.