Workshops en Lezingen

Inspiratie

Organiseert u een evenement en zoekt u een inspirerende spreker of dagvoorzitter? Op basis van uw wensen denk ik graag mee hoe u uw evenement nóg impactvoller kunt maken. Uitgangspunt daarbij is het lerend vermogen van de organisatie te triggeren door de individuen te raken en te activeren. 

U kunt contact opnemen voor de mogelijkheden of Nathalie als spreker boeken via ZijSpreekt.

Zij Spreekt logo

Workshops

Wilt u actief aan de slag met een team of afdeling? De hands-on werkvormen en maatwerk aanpak zorgen voor workshops of teamdagen die direct bijdragen aan uw proces. Mogelijke onderwerpen zijn doorbraakdenken voor innovatiekracht, visie ontdekking, conflictdialoog, design thinking of feedback. Een combinatie is uiteraard ook mogelijk. Uw context en ambities bepalen de insteek en duur. Neem contact op voor uw maatwerk programma.

Workshops op afstand

Juist in deze tijd, waarin we meer werken op afstand, verzorgt TEAM & More de inspiratiesessies en workshops ook online via webinars. Maatwerk voor uw organisatie is altijd mogelijk. Voor een verdere verkenning van de mogelijkheden, kunt u vrijblijvend contact opnemen. Hieronder de drie meest gevraagde onderwerpen.

Actuele online mogelijkheden

Doorbraak Denken

Tijdens deze interactieve webinar wordt de BREAK-aanpak toegelicht en kan een eigen dilemma uitgewerkt worden. Voor groepen van 10 tot 100 deelnemers. De Webinar duurt standaard 1 uur, maatwerk is mogelijk. Voor boekingen neem contact op.

Zichtbaar op Afstand

Hoe blijf je zichtbaar op afstand? Hoe bouw je een netwerk als thuiswerken de norm is? Een inspirerend en praktisch ingestoken webinar om te denken in mogelijkheden vanuit eigen kracht. Voor groepen van 10 tot 100 deelnemers. De Webinar duurt standaard 1 uur, maatwerk is mogelijk. Voor boekingen neem contact op.

Boost Sessie

Een moment voor jou voor wat jij dat waard vindt. In een individuele boost sessie van 45 minuten kan jij sparren over een persoonlijke situatie. Na afloop heb je een dieper inzicht of weet je wat je volgende stap is. Boek nu jouw boost sessie en doneer wat jij het waard vindt.