Team Ontwikkeling

Mensen, met al hun eigenaardigheden, passies, emoties, referentiekaders, wensen, en behoeften. Daar ontstaat van alles. Soms gaat dat goed, met een heldere focus en duidelijke taken. Maar soms ook niet. Dan ontstaan er frustraties of conflicten. Of misschien zit er wel ongebruikt potentieel, omdat niet alles uitgesproken wordt. De aanpak van TEAM & More richt zich op het creëren van een sfeer waarin prestaties geleverd worden omdat dat alles er mag zijn. 

In de teamcoaching en werksessies wordt gebruik gemaakt van laagdrempelige maar zeer effectieve technieken om relevante zaken bespreekbaar te maken of samen tot een visie of richting te komen. Zeker voor teams die zelforganiserend werken is dit cruciaal. Dan ontstaat een TEAM… & More. 

Teamcoaching

Nieuwe manieren van werken vragen veel van teams. Werken op afstand, in agile teams of zelforganiserend zijn zomaar een aantal mogelijkheden. Is uw team toe aan de volgende stap in volwassenheid? Wilt u het team in zijn kracht zetten om verder te groeien vanuit eigen verantwoordelijkheid? TEAM & More helpt teams ontdekken waar ze staan, waar ze naartoe willen en wat ze daarvoor concreet kunnen doen en laten. Afhankelijk van waar het team staat, kan dat variëren van een eenmalige boost sessie tot een langduriger begeleidingstraject. Ons streven is zo snel mogelijk weer overbodig te zijn. Meer weten? Neem contact op.

Boardroom dynamics

Management Teams hebben een grote verantwoordelijkheid. De spanning wil nog wel eens oplopen als er belangrijke besluiten moeten worden genomen. Verschillende disciplines in een team verstaan elkaars taal soms niet. Dat kan tot onnodig gedoe leiden of de kwaliteit van besluiten ondermijnen. TEAM & More coacht op boardroom dynamics of leiderschap van individuele bestuursleden. Met de boardroom dynamics aanpak van TEAM & More is het geheel het uitgangspunt. Zo ontstaat inzicht in welke dynamieken dienstbaar en welke minder dienstbaar zijn aan de uitdagingen waar het team voor staat. Met als resultaat meer verbinding in het team en meer bewustwording van de teamleden over hun impact op het geheel. Desgewenst adviseren wij directies op vraagstukken over mens en organisatie. Meer weten? Neem contact op.

Alles wat je aandacht geeft groeit, maar wat je geen aandacht geeft, gaat sudderen onder het oppervlak.

NATHALIE