Webinars

Online aanbod

Juist in deze tijd, waarin werken op afstand onderdeel blijft van hoe we werken, verzorgt TEAM & More de inspiratiesessies en workshops ook online. Maatwerk voor uw organisatie is altijd mogelijk. Voor een verkenning van de mogelijkheden, kunt u vrijblijvend contact opnemen. Hieronder de drie meest gevraagde onderwerpen.

Actueel aanbod

Doorbraak Denken

Tijdens deze interactieve webinar wordt de BREAK-aanpak toegelicht en kan een eigen dilemma uitgewerkt worden. Neem contact op voor de mogelijkheden. Voor groepen van 10 tot 100. Duur in overleg op basis van uw wensen.

Zichtbaar op Afstand

Hoe blijf je zichtbaar op afstand? Hoe bouw je een netwerk als thuis- of hybride werken de norm is? Een inspirerende en praktisch ingestoken webinar om te denken in mogelijkheden vanuit eigen kracht. Voor groepen van 10 tot 100. Voor boekingen neem contact op.

Boost Sessie

Een moment voor jou voor wat jij dat waard vindt. In een individuele boost sessie van 45 minuten kan jij sparren over een persoonlijke situatie. Na afloop heb je een dieper inzicht of weet je wat je volgende stap is. Boek nu jouw boost sessie en doneer wat jij hiervoor over hebt of kunt betalen.