Want er is meer

Maatwerk

TEAM & More gelooft in maatwerk omdat elke organisatie uniek is en zijn eigen dynamieken kent. Met respect voor die dynamieken, de historie van de organisatie en de ambities voor de toekomst ondersteunen we de beweging die nodig is.

De dienstverlening van TEAM & More richt zich op onderstaande drie gebieden. Wij geloven niet in standaard trucjes of vaste programma’s. De vorm en aanpak bepalen we altijd in overleg. Voor meer informatie klik op één van de drie iconen.

Teamontwikkeling

Waar mensen samen werken, gebeurt van alles. Wij geven teams inzicht in onderliggende dynamieken. Wat werkt en wat niet? Wat helpt ons en wat belemmert ons? Hoe groeien we als team om nóg meer impact te maken?

Inspiratie

Soms helpt een nieuw perspectief. Een frisse blik om met andere ogen te kijken naar een bestaande uitdaging. Een lezing of workshop met een nét even andere aanpak kan dan het verschil maken. Eerlijk en puur. Vanuit het hart!

Coaching

Het leven is één grote leerschool. Soms zorgt een moment van reflectie of een eerlijke spiegel je groei te versnellen of verdiepen. Waar sta jij voor en waar ga jij voor? Wat heb jij nodig om je volgende stap te zetten? Ontdek het hier.

Wanneer ieder zijn unieke zelf mag zijn, dan is een TEAM meer dan de som der delen.

TEAM & More