Want er is meer

Coaching

Ieder individu en elke organisatie is uniek. TEAM & More ondersteunt wat zich wil manifesteren, individueel en collectief. Geen standaard trucjes of vaste programma’s. De vorm en aanpak bepalen we altijd in overleg.

Individuele Coaching

TEAM & More biedt individuele coachingstrajecten op (persoonlijk)leiderschap. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, tarieven of een intake. Hieronder een aantal voorbeelden van waar de coaching zich op kan richten.

Purpose & Impact voor Young Professionals

Ben je een young professional en wil je ontdekken waar jij voor gaat, hoe je jezelf vanuit je authentieke ik neerzet en verbindt met de professionele context? Wil je vanuit jouw drijfveren impact maken, maar weet je niet waar te beginnen of stuit je op weerstand? Met een eenmalige boostsessie of een iets langer coachingstraject krijg je net dat inzicht dat jij nodig hebt in deze fase.

Leiderschap vanuit menselijke kracht voor leidinggevenden en executives

Durf jij echt te leiden vanuit wie je werkelijk bent? Hoe doe je dat als je houvast opeens verdwijnt. Nieuwe manieren van organiseren, leiding geven op afstand? Waar sta jij voor en waar ga jij voor en hoe neem je anderen daar in mee? Leiderschap vanuit menselijke kracht is een individueel maatwerk coachingstraject, een kans te vertragen en stil te staan bij jezelf. Ken jezelf om te verbinden met anderen in de context waarin jij je doelen wilt realiseren. Er is naast vertraging uiteraard ruimte om je eigen dilemma’s in te brengen en hier met andere ogen naar te kijken. Liever in een groep aan de slag? Meld je dan aan voor het programma Leading the Momentum.

Teamcoaching

In de teamcoaching wordt gebruik gemaakt van laagdrempelige maar zeer effectieve technieken om relevante zaken bespreekbaar te maken of samen tot een visie of richting te komen. Zeker voor teams die zelforganiserend werken is dit cruciaal. Dan ontstaat een TEAM… & More. 

Nieuwe manieren van werken vragen veel van teams. Werken op afstand, in agile teams of zelforganiserend zijn zomaar een aantal mogelijkheden. Is jouw team toe aan de volgende stap in volwassenheid? Wil je jouw team versterken vanuit eigen verantwoordelijkheid van de teamleden? TEAM & More helpt teams ontdekken waar ze staan, waar ze naartoe willen en wat ze daarvoor concreet kunnen doen en laten. Afhankelijk van waar het team staat, kan dat variëren van een eenmalige boost sessie tot een langduriger begeleidingstraject. Het streven is zo snel mogelijk weer overbodig te zijn. Meer weten? Neem contact op.

Boardroom dynamics

Management Teams hebben een grote verantwoordelijkheid. De spanning wil nog wel eens oplopen als er belangrijke besluiten moeten worden genomen. Verschillende disciplines in een team verstaan elkaars taal soms niet. Dat kan tot onnodig gedoe leiden of de kwaliteit van besluiten ondermijnen. TEAM & More coacht op boardroom dynamics of leiderschap van individuele bestuursleden. Met de boardroom dynamics aanpak van TEAM & More is het geheel het uitgangspunt. Zo ontstaat inzicht in welke dynamieken dienstbaar en welke minder dienstbaar zijn aan de uitdagingen waar het team voor staat. Met als resultaat meer verbinding in het team en meer bewustwording van de teamleden over hun impact op het geheel. Desgewenst adviseer ik directies op vraagstukken over mens en organisatie. Meer weten? Neem contact op.

Inspiratie, lezingen en dagvoorzitterschap

Op zoek naar een inspirerende spreker of dagvoorzitter? Op basis van de wensen denk ik graag mee hoe jullie evenement nóg impactvoller te maken. Mijn intentie daarbij is het lerend vermogen van de organisatie te triggeren door de individuen te raken en te activeren. 

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of boek Nathalie als spreker via ZijSpreekt.

Zij Spreekt logo

Wanneer ieder zijn unieke zelf mag zijn, dan is een TEAM meer dan de som der delen.

TEAM & More