Leading the Momentum

Driedaags programma voor bewuste changemakers die vorm geven aan de wereld van morgen.

Op een unieke landelijke locatie bieden wij letterlijk en figuurlijk food for the soul tijdens dit unieke programma om jou te inspireren te gaan staan voor waar jij in gelooft.

Deze tijd vraagt om nieuw leiderschap. Heb jij een formele of informele leiderschapsrol en/of wil je jouw authentieke leiderschap versterken? Wil je meer vanuit jouw drijfveren de verbinding leggen met anderen en van betekenis zijn in jouw professionele context? Niet alleen voor nu, maar ook voor toekomstige generaties?

Dan is dit driedaagse programma verspreid over 3 maanden iets voor jou. Een programma voor mensen die bewuste changemakers willen zijn door vorm te geven aan de wereld van morgen. Die wereld wordt gemanifesteerd door jouw keuzes van vandaag. Patronen die niet meer dienstbaar zijn wil jij doorbreken en je wilt jezelf als instrument durven inzetten om het anders te gaan doen. Niet als doel op zich, maar vanuit jouw innerlijke drive.

In een kleine groep van 6 tot 8 deelnemers ga jij ontdekken hoe je meer gebruik kan maken van energie en momentum in jouw leiderschap. Leiderschap leer je niet uit een boekje. Het is een grondhouding en een keuze. Het vraagt om lef om vanuit wie jij werkelijk bent jouw droom te leven. In de spiegel te kijken en anderen toe te staan een spiegel voor jou te zijn. In interactie met anderen ontdekken we onszelf. We worden ons bewust van onze rol, waar we toe in staat zijn en hoe we ons innerlijk kompas beter kunnen afstellen om het juiste te doen in deze tijd.

Het programma is zowel voor ervaren als beginnende leiders omdat dit verreikend is in een arbeidsmarkt waar 5 generaties samenwerken. Belangrijk onderdeel van het programma is leren van elkaar. Op basis van de intakes wordt gezorgd voor een voldoende diverse samenstelling van de groep.


Na deze experience…

  • Heb je meer inzicht in je eigen drijfveren en dromen.
  • Ben je je meer bewust van je krachten en blinde vlekken.
  • Heb je concrete handvatten voor verbinding met anderen.
  • Heb je concrete handvatten om doorbraken in gang te zetten.
  • Ben je in staat meer synergie te halen uit samenwerking met anderen.
  • Heb je je ethisch kompas ontwikkeld en heb je meer kennis van ethiek.
  • Ben je in staat met minder inspanning meer te bereiken.
  • Ben je geïnspireerd om je eigen koers te varen.
  • Heb je een netwerk opgebouwd waar je op terug kunt vallen.


Het Programma op hoofdlijnen

Vooraf zal er een telefonische intake zijn van 45 minuten om jouw ambities te bepalen en jouw match met het programma.

Dag 1: jij en jouw context
Op deze eerste dag sta je stil bij jouw leiderschap. Welke droom wil jij realiseren en welke uitdagingen spelen er in jouw innerlijke en uiterlijke context. We gaan de basis leggen in de groep en al concrete individuele inzichten opdoen aan de hand van systemische oefeningen en praktische handvatten uit theorie en praktijk.

Dag 2: verbinden met anderen
Deze dag staat in het teken van bewustwording in je interactie met anderen. Vanuit verbinding met jezelf maak je effectiever contact met anderen. Je versterkt je emotionele intelligentie door inzicht in mentale modellen bij jezelf en anderen. Deze dag besteden we ook aandacht aan jouw innerlijk kompas en ethiek. Afhankelijk van de vraagstukken uit de groep is er ruimte voor thema’s als teamleiderschap en het doorbreken van patronen.

Dag 3: Moeiteloze manifestatie
Je hebt meer inzicht in jouw drive en natuurlijke leiderschapskwaliteiten en hoe je die effectief inzet in jouw context. Nu is het zaak vanuit deze authentieke zijnskwaliteiten aanwezig te kunnen zijn. Je ervaart wat er nodig is om vast te houden aan jouw innerlijk kompas. Ook als het lastig wordt. Volharden vanuit verbinding. You ride the wave.


Praktisch

Data najaarseditie 2023: 13 september, 4 oktober en 1 november 2023.

Tijden: Programma 9.30 – 17.30 uur. Inloop vanaf 9 uur.

Locatie: Rose Agency, Meentweg 57A, 3755 PB Eemnes

Kosten: EUR 2.250,- exclusief btw voor drie volledig verzorgde dagen op locatie en tussentijds online begeleiding voor een totale periode van 3 maanden. Voor particulieren met een kleine beurs geldt een aangepast tarief. Neem contact op voor de mogelijkheden. De twee boeken ‘Momentum’ en ‘Give me a BREAK’ zijn inbegrepen in de prijs.

Vragen of aanmelden: Vragen mogen rechtstreeks via e-mail: nathalie@teamandmore.nl of telefonisch: 0651326553. Aanmelden kan via onderstaande knop naar het aanmeldformulier. Bij aanmelding ga je akkoord met de annuleringsvoorwaarden.