Trainingen

Leiderschapsretraite naar de Oostenrijkse Alpen

Van 15 tot en met 19 september 2024 organiseren we samen met Mountain Fit een bergretraite over Natuurlijk Leiderschap. Wil je meer weten? Lees op de speciale pagina alle informatie over deze bergretraite of meld je aan voor een gratis intake om te bespreken of dit iets voor jou is.

1-daagse of 3-daagse ‘Leading the Momentum’

Naast het 3-daagse programma is er nu ook een 1-daags programma ‘Leading the Momentum’ voor bewuste changemakers die vorm geven aan de wereld van morgen. Voor drukke doeners die in één dag een boost willen geven aan hun leiderschap. Op 6 november staat er weer een 1-daagse gepland en in het voorjaar van 2025 een driedaagse.

Op een unieke landelijke locatie bieden wij letterlijk en figuurlijk food for the soul tijdens dit unieke programma om jou te inspireren te gaan staan voor waar jij in gelooft.

Deze tijd vraagt om nieuw leiderschap. Heb jij een formele of informele leiderschapsrol en/of wil je jouw authentieke leiderschap versterken? Wil je meer vanuit jouw drijfveren de verbinding leggen met anderen en van betekenis zijn in jouw professionele context? Niet alleen voor nu, maar ook voor toekomstige generaties? Heb je geen tijd of ruimte voor een meerdaags programma?

Dan is dit 1-daagse programma iets voor jou. Een programma voor mensen die bewuste changemakers willen zijn door vorm te geven aan de wereld van morgen. Die wereld wordt gemanifesteerd door jouw keuzes van vandaag. Patronen die niet meer dienstbaar zijn wil jij doorbreken en je wilt jezelf als instrument durven inzetten om het anders te gaan doen. Niet als doel op zich, maar vanuit jouw innerlijke drive.

In een kleine groep van 6 tot 8 deelnemers ga jij ontdekken hoe je meer gebruik kan maken van energie en momentum in jouw leiderschap. Leiderschap leer je niet uit een boekje. Het is een grondhouding en een keuze. Het vraagt om lef om vanuit wie jij werkelijk bent jouw droom te leven. In de spiegel te kijken en anderen toe te staan een spiegel voor jou te zijn. In interactie met anderen ontdekken we onszelf. We worden ons bewust van onze rol, waar we toe in staat zijn en hoe we ons innerlijk kompas beter kunnen afstellen om het juiste te doen in deze tijd.

Het programma is zowel voor ervaren als beginnende leiders omdat dit verreikend is in een arbeidsmarkt waar 5 generaties samenwerken. Belangrijk onderdeel van het programma is leren van elkaar. Op basis van de intakes wordt gezorgd voor een voldoende diverse samenstelling van de groep.


Na deze experience…

  • Heb je meer inzicht in je eigen drijfveren en dromen.
  • Ben je je meer bewust van je krachten en blinde vlekken.
  • Heb je concrete handvatten voor verbinding met anderen.
  • Heb je concrete handvatten om doorbraken in gang te zetten.
  • Ben je in staat meer synergie te halen uit samenwerking met anderen.
  • Heb je je ethisch kompas ontwikkeld en heb je meer kennis van ethiek.
  • Ben je in staat met minder inspanning meer te bereiken.
  • Ben je geïnspireerd om je eigen koers te varen.
  • Heb je een netwerk opgebouwd waar je op terug kunt vallen.


Het Programma op hoofdlijnen

Vooraf zal er een telefonische intake zijn van 45 minuten om jouw ambities te bepalen en jouw match met het programma. We bespreken welke droom jij wil realiseren en welke uitdagingen er spelen in jouw innerlijke en uiterlijke context

Stap 1: jij en jouw context
In de ochtend sta je stil bij jouw leiderschap. Door interactie met de groep doe je eerste individuele inzichten op aan de hand van systemische oefeningen en praktische handvatten uit theorie en praktijk.

Stap 2: verbinden met anderen
Vanuit verbinding met jezelf maak je effectiever contact met anderen. Je versterkt je emotionele intelligentie door inzicht in mentale modellen bij jezelf en anderen. Je krijgt een dieper begrip van jouw impact op anderen en je innerlijk kompas.

Stap 3: Moeiteloze manifestatie
Je hebt meer inzicht in jouw drive en natuurlijke leiderschapskwaliteiten en hoe je die effectief inzet in jouw context. Nu is het zaak vanuit deze authentieke zijnskwaliteiten aanwezig te kunnen zijn. Je ervaart wat er nodig is om vast te houden aan jouw innerlijk kompas. Ook als het lastig wordt. Volharden vanuit verbinding. You ride the wave.


Praktisch

1-daagse: Woensdag 6 november 2024

Tijden: Programma 9.30 – 17.30 uur. Inloop vanaf 9 uur.

Locatie: Rose Agency, Meentweg 57A, 3755 PB Eemnes

Kosten: 1-daagse EUR 650,- exclusief btw voor een volledig verzorgde dag op locatie en een persoonlijke intake. Voor particulieren met een kleine beurs geldt een aangepast tarief. De twee boeken ‘Momentum’ en ‘Give me a BREAK’ zijn inbegrepen in de prijs. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vragen of aanmelden: Vragen mogen rechtstreeks via e-mail: nathalie@teamandmore.nl of telefonisch: 0651326553. Kun je niet op 6 november, maar heb je wel interesse of wil je met een eigen groep aan de slag? Laat ook dat weten via onderstaande knop naar het aanmeldformulier.

Vermeld of het om de 1-daagse op 6 november gaat of om een nieuw te plannen 1-daagse of 3-daagse of om een eigen groep. Pas bij definitieve aanmelding voor een geplande datum ga je akkoord met de annuleringsvoorwaarden. Indien van toepassing word je op de wachtlijst gezet en op de hoogte gehouden van nieuw te plannen dagen. Zodra er voldoende interesse is, wordt er een nieuwe editie gepland. Bij aanmelding voor een eigen groep, wordt er direct contact opgenomen voor een maatwerk intake.

Bekijk hier de brochure van de driedaagse.