Give me a BREAK

Deze tijd vraagt om aanpassingsvermogen van teams en organisaties. Veel organisaties, zowel in de publieke als private sfeer, zijn de afgelopen decennia opgebouwd vanuit een andere werkelijkheid dan die van vandaag. Nieuwe verdienmodellen en andere vormen van werk, vragen ons om samen sneller te schakelen. De BREAK-aanpak zoals beschreven in het boek ‘Give me a BREAK’, ondersteunt het lerend vermogen van organisaties en helpt waar doorbraak nodig is in complexe processen of overtuigingen die niet meer dienstbaar zijn aan de doelen van de organisatie.

Nathalie Hazenberg van TEAM & More schreef het boek over doorbraakdenken voor pioniers in traditionele organisaties. De opbrengst van de eerste oplage van ‘Give me a BREAK’ is volledig gedoneerd aan KidsRights, een organisatie die opkomt voor de rechten van kinderen wereldwijd.

Signing

Het gedachtegoed van Nathalie haar boek sluit mooi aan bij de initiatieven van KidsRights’ changemakers, doordat zij met hun inspirerende acties de wereld in beweging zetten en zodoende verandering teweeg brengen.

KidsRights

Tweede druk nu te bestellen!

De tweede druk van het boek ‘Give me a BREAK’ is nu uit! Actueler dan ooit. Hét boek over doorbraakdenken voor pioniers in organisaties.

Tweede Druk

Doorbraak ontstaat wanneer meer mensen van mening veranderen.

Nathalie Hazenberg