De BREAK-aanpak

Deze tijd vraagt om aanpassingsvermogen van teams en organisaties. Veel organisaties, zowel in de publieke als private sfeer, zijn de afgelopen decennia opgebouwd vanuit een andere werkelijkheid dan die van vandaag. Nieuwe verdienmodellen en andere vormen van werk, vragen ons om samen sneller te schakelen. De BREAK-aanpak zoals beschreven in het boek ‘Give me a BREAK’, ondersteunt het lerend vermogen van organisaties. Het helpt op praktische wijze om klein te beginnen aan onderwerpen waar doorbraak nodig is. In complexe processen of bij overtuigingen die niet meer dienstbaar zijn aan de doelen van de organisatie. Lees ook de blog hierover.

Nathalie Hazenberg van TEAM & More schreef het boek over doorbraakdenken voor pioniers in  organisaties. De opbrengst van de eerste oplage van ‘Give me a BREAK’ is volledig gedoneerd aan KidsRights, een organisatie die opkomt voor de rechten van kinderen wereldwijd.

Signing

Het gedachtegoed van Nathalie haar boek sluit mooi aan bij de initiatieven van KidsRights’ changemakers, doordat zij met hun inspirerende acties de wereld in beweging zetten en zodoende verandering teweeg brengen.

Kidsrights

Tweede druk nu te bestellen!

De tweede druk van het boek ‘Give me a BREAK’ is inmiddels uit en actueler dan ooit. Hét boek over doorbraakdenken voor pioniers in organisaties. Inmiddels hebben veel pioniers kennis mogen maken met de BREAK-aanpak en de nodige beweging in gang gezet in veel verschillende organisaties. Wil je meer weten over deze aanpak of de mogelijkheden voor een inspirerende lezing of workshop? Neem gerust contact op.

Tweede Druk

Doorbraak ontstaat wanneer meer mensen van mening veranderen.

Nathalie Hazenberg