Over Team & More

TEAM & More specialiseert zich sinds 2015 in doorbraakdenken en nieuw leiderschap voor impactvolle organisaties van de toekomst. Organisaties die willen ontdekken hoe het anders kan en duurzame verdienmodellen willen neerzetten met respect voor mens en natuur.

Als mensen hun talenten kunnen benutten, genieten ze van hun werk en dragen ze samen bij een een betere toekomst. Als ze voelen dat ze de juiste dingen doen, geeft het werk energie en voldoening. En dat levert gemotiveerde betrokken teamleden op!

Maar, hoe organiseer je de ideale context om dit potentieel te ontsluiten? Het simpelweg invoeren van nieuwe manieren van werken maakt organisaties niet meteen succesvoller, wendbaarder of duurzamer. Het totale spectrum van structuur, processen en overtuigingen dient hierbij in ogenschouw te worden genomen. Juist nu er zo veel mogelijk is met technologie en de bedoeling van organisaties steeds belangrijker wordt voor bestaansrecht, is het van belang de juiste mensen aan je te binden en je ethisch kompas sterker af te stellen. TEAM & More coacht individuen, teams en organisaties om daar stappen in te zetten, onder andere via de systemische aanpak van het ORSC ™ model* en door wetenschappelijke inzichten en de realiteit van de alledaagse praktijk op inspirerende wijze te combineren. Daarnaast vormt de natuur vaak een belangrijke spiegel.

Over Nathalie

Nathalie is doorbraakdenker en gelooft in nieuwe manieren van werken en organiseren voor een betere toekomst. Zij heeft in de praktijk de BREAK-aanpak voor doorbraakdenken ontwikkeld en op vele manieren toegepast. De aanpak is voor mensen die met hart en ziel werken in organisaties, maar aanlopen tegen belemmeringen. Mensen die momentum voelen, maar niet weten waar te beginnen. Nathalie helpt bij het vinden van een doorbraak om het volledig menselijk potentieel weer te benutten.

Met haar enthousiasme en praktische aanpak en veel praktijkvoorbeelden heeft zij een zeer empowerende impact op mensen om hun persoonlijk leiderschap meer de ruimte te gaan geven, in actie te komen vanuit waar zij in geloven. Ze kan goed verbinding leggen met de context van de ander en zet mensen aan tot beweging.

Nathalie heeft vijfentwintig jaar ervaring in verandermanagement en human resources in de financiële sector en via TEAM & More in verschillende andere sectoren. Zij studeerde bedrijfskundige economie en arbeidsstudies in Amsterdam. Zij heeft een achtergrond in systemisch coachen van teams en organisaties volgens het ORSC ™ model*. Tevens is zij werkzaam als toezichthouder in de rol van voorzitter van een Raad van Toezicht in het primair onderwijs in Amsterdam. Daarnaast schrijft zij boeken en blogs over mens- en organisatie en is zij HBO masterdocent in vakken als transformatie en organisatiedynamiek, veranderkunde, ethisch leiderschap, organisatiepsychologie en organisational design. Nathalie is echtgenoot en trotse moeder van drie jonge mensen. Voor hen ziet ze een waardenvolle toekomst voor zich als we meer leren organiseren met de principes van de natuur. “Hoe combineer je dat allemaal?” Is een vraag die haar niet vreemd is. Het antwoord? “Door te organiseren met energie en momentum!”

Locatie

TEAM & More is gevestigd in Laren, Noord- Holland. Voor individuele coaching en begeleiding van teams tot 8 personen kan dat bij TEAM & More. De locatie is gelegen op 5 minuten loopafstand van een mooi natuurgebied en leent zich daarom uitstekend voor wandelcoaching en teamdagen met ruimte voor reflectie. Coaching of training bij u op locatie is uiteraard ook mogelijk. Voor grotere groepen zal afhankelijk van het doel en in overleg een geschikte locatie gezocht worden. 

Oog voor omgeving

Nathalie wil pioniers inspireren om vanuit hun bedoeling impact te maken. Deze tijd vraagt nog meer dan voorheen om doorbraakdenkers die zich kwaad maken om hoe de wereld een betere plek kan worden en doorbraakdoeners die hier ook echt constructief mee aan de slag gaan. De volledige opbrengst van de eerste oplage van het boek ‘Give me a BREAK’ doneerde Nathalie aan KidsRights. Hiermee leverde het boek direct een bijdrage aan projecten van jonge changemakers wereldwijd. Ook zet Nathalie haar kennis en ervaring in het onderwijs in en voor lokale duurzame initiatieven. Naast maatschappelijke betrokkenheid is ook duurzaamheid een belangrijke drijfveer. TEAM & More maakt gebruik van duurzame materialen en kiest voor locaties die bewust omgaan met onze planeet.

*ORSC ™ staat voor Organization and Relationship Systems Coaching. ORSC ™ is een geïntegreerd en robuust coachingmodel gebaseerd op RSI (Relationship Systems Intelligence ™). Voorbij EQ (Emotional Intelligence), de relatie met zichzelf en SI (Social Intelligence), de relatie met anderen is de essentie van RSI (Relationship Systems Intelligence) dat de focus verschuift naar de relatie met de groep, het team of het systeem. Door deze aanpak ontstaan ​​duurzame en veerkrachtige teams en organisaties.