Nathalie

Nathalie is doorbraakdenker en gelooft in nieuwe manieren van werken en organiseren voor een betere toekomst. Zij heeft in de praktijk de BREAK-aanpak voor doorbraakdenken ontwikkeld en op vele manieren toegepast. De aanpak is voor mensen die met hart en ziel werken in organisaties, maar aanlopen tegen belemmeringen. Mensen die voelen dat het anders moet, maar niet weten waar te beginnen. Nathalie helpt bij het vinden van een doorbraak om het volledig menselijk potentieel weer te benutten.

Met haar enthousiasme en praktische aanpak en veel praktijkvoorbeelden heeft zij een zeer empowerende impact op mensen om hun persoonlijk leiderschap meer de ruimte te gaan geven, in actie te komen vanuit waar zij in geloven. Ze kan goed verbinding leggen met de context van de ander en zet mensen aan tot beweging.

Nathalie heeft ruim twintig jaar ervaring in verandermanagement en human resources in de financiële sector en via TEAM & More in verschillende andere sectoren. Zij studeerde bedrijfskundige economie en arbeidsstudies in Amsterdam. Zij heeft een achtergrond in systemisch coachen van teams en organisaties volgens het ORSC ™ model*. Daarnaast schrijft zij boeken en blogs over mens- en organisatie en is zij docent veranderkunde, ethisch leiderschap en organization design. In haar vrije tijd schrijft Nathalie fictie en gaat ze graag de natuur in.

Oog voor omgeving

Nathalie wil pioniers inspireren om vanuit hun bedoeling impact te maken. Deze tijd vraagt nog meer dan voorheen om doorbraakdenkers die zich kwaad maken om hoe de wereld een betere plek kan worden en doorbraakdoeners die hier ook echt constructief mee aan de slag gaan. De volledige opbrengst van de eerste oplage van het boek ‘Give me a BREAK’ doneerde Nathalie aan KidsRights. Hiermee leverde het boek direct een bijdrage aan projecten van jonge changemakers wereldwijd. Ook zet Nathalie haar kennis en ervaring in als toezichthouder in het onderwijs. Naast maatschappelijke betrokkenheid is ook duurzaamheid een belangrijke drijfveer. TEAM & More maakt gebruik van duurzame materialen en kiest voor locaties die bewust omgaan met onze planeet.

*ORSC ™ staat voor Organization and Relationship Systems Coaching. ORSC ™ is een geïntegreerd en robuust coachingmodel gebaseerd op RSI (Relationship Systems Intelligence ™). Voorbij EQ (Emotional Intelligence), de relatie met zichzelf en SI (Social Intelligence), de relatie met anderen is de essentie van RSI (Relationship Systems Intelligence) dat de focus verschuift naar de relatie met de groep, het team of het systeem. Door deze aanpak ontstaan ​​duurzame en veerkrachtige teams en organisaties.